E-mail: info@bamboobeauty.nl
Telefoon: 06-24594472
Social media:
sluit
Pompstationsweg 41 2597 JT Den Haag
06-24594472
info@bamboobeauty.nl
op afspraak

Bamboo beauty

SCHOONHEIDSSALON

Bamboo Beauty is een professionele schoonheidssalon in Den Haag, waarbij deskundigheid en persoonlijke aandacht centraal staan. Vergeet de stress van de dag en ervaar de luxe van het totaalconcept van ontspanning, huidverbetering en gezondheid. Bamboo Beauty is expert op het gebied van natuurlijke en biologisch verantwoorde huidverbetering bij alle huidtypen.

Onze huidverzorgingsproducten zorgen ervoor dat body en mind in balans komen. In de salon maken we gebruik van de producten van Nouvital Cosmetics. Alle producten zijn samengesteld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen op cosmetisch gebied en bevatten voornamelijk werkstoffen van natuurlijke oorsprong.

Geniet van een Bamboo Beauty moment voor jezelf!

klantervaringen

Ik boek elke maand een ontspanningsmassage bij Stephanie van bamboo beauty. Ze heeft echt gouden handen. Zo heb ik elke maand even een moment voor mezelf in het drukke dagelijkse leven.

Laura

De persoonlijke aandacht is heel fijn en een heerlijke behandeling. Ik heb gekozen voor de uitgebreide facial. Helemaal ontspannen en stralend de deur uit.

Marije

Nouvital producten

In de salon maken we gebruik van de producten van Nouvital. Nouvital Cosmetics is een innoverend en uitgebreid cosmeticamerk voor schoonheidsspecialisten. Alle producten zijn samengesteld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen op cosmetisch gebied en bevatten voornamelijk werkstoffen van natuurlijke oorsprong. Zie hier een greep uit de collectie die wij gebruiken en verkopen.
 • Nouvital - Aloe Vera Dagcrème
  29.50
 • Nouvital - Aloe Vera Lotion
  17.00
 • Nouvital - Reinigingsmelk
  17.50
 • Nouvital - Aloe Vera Nachtcrème
  30.55
naar de productennaar de producten

MORE ME-TIME

Boek een ontspannende behandeling bij Bamboo Beauty.