Telefoon: 06-24594472
Social media:
Aloë vera in je huidverzorging

Aloë vera in je huidverzorging

Aloë vera staat al heel lang bekend om de geneeskrachtige en helende werking en wordt tegenwoording ook veel gebruikt in cosmetica. Aan aloë vera worden veel positieve eigenschappen toegedicht. Zo zou het ingrediënt…

  • helpen bij huidproblemen zoals acne, eczeem en psoriasis;
  • antiverouderend werken;
  • helpen insectenbeten, kleine brandwonden en zonbeschadiging te genezen;
  • kalmeren en huidirritaties verminderen;
  • tegen schimmels, bacteriën en virussen werken.

Aloë vera reinigt de huid niet alleen maar gaat ook het acne probleem tegen en geneest de beschadigde huid (door acne). Tevens is het ook nog eens een verzorgende en hydraterende stof. Zo kunnen we wel concluderen dat dit een mooie basis is al ingrediënt voor je dagelijkste huidverzorging.

In de schoonheidssalon werken wij met het cosmeticamerk Nouvital. Dit merk bevat voornamelijk werkstoffen van natuurlijke oorsprong. Veel van producten van Nouvital bevatten aloe vera. Kijk hier voor een overzicht van de producten van Nouvital die wij gebruiken en verkopen in de salon.